Gepost op

Sparen bij CD Winkel VindCD

Deel dit!
Share

Sparen bij CD Winkel VindCD

Spaar nu voor extra korting na je eerste bestelling bij CD Winkel VindCD. Bij elke aankoop van € 5 ontvang je drie spaarpunten en deze punten vertegenwoordigen een waarde van € 0,10, dus drie punten betekent dan € 0,30 dat je kunt besteden bij een volgende aankoop. De verzendkosten worden ook meegenomen in de berekening van het aantal spaarpunten. Standaard ontvang je al 10% korting in je winkelwagen op honderden aankopen.

 

 

Meld je direct aan op onze nieuwsbrief

Meld je direct aan op onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang een leuk welkomstgeschenk in je mailbox. Hiermee bespaar je tot bijna 50% op de verzendkosten van twee CD’s.  Daarnaast profiteer je iedere maand van leuke extra acties in onze webwinkel.

 

CD’s kopen leuker en goedkoper bij VindCD

Gepost op

Aanmelding nieuwsbrief VindCD loon!

Deel dit!
Share

 

Aanmelding nieuwsbrief VindCD loont.

Dat direct aanmelden op de maandelijkse nieuwsbrief van CD Winkel VindCD loont, zal je duidelijk worden tijdens het lezen van de bevestigingsmail. Wij van CD Winkel VindCD hebben wat voor je! Nieuwsgierig geworden naar het welkomstgeschenk? Wacht dan niet langer en schrijf je snel in.

Leuke kortingsacties bij CD Winkel VindCD.

Wil jij ook profiteren van leuke extra kortingsacties bij CD Winkel VindCD dan zijn deze te lezen in onze maandelijkse nieuwsbrief. Profiteer vandaag al mee en wordt snel abonnee!